Post by worgersquangandress on Feb 15, 2022 17:55:10 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hepsini kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Kısa bir süre geçirmek için iyi bir yol
Neden Doldurulan Bankalar, Oyuncuya Ekstra Para VERMEYİN? İlerleme Seviyesi Sandığı ödülü DAHA İYİ OLMALIDIR.
çok reklam var reklamları sevmediğim için oyunu sileceğim
Oyun eğlenceli ama bazen sandık ödüllerini talep etmeme izin vermiyor. Talep sekmesi açılıyor ama hiçbir şey olmuyor, bu yüzden genellikle oyunu kapatıp baştan başlamam gerekiyor
Sıradan bir baloncuk patlatma oyunu değil. İlk 100 artı seviyeden geçtim, çoğunlukla 3 yıldız birkaç iki yıldız. Bir yıldız sonuçlarına geri döndü ve tekrar oynadı. Bunları yedekledim. Yan yapboz eğlenceli, ama eğer hata yaparsan tekrar birinci aşamaya geç. Oldukça birkaç 30 saniyelik reklam, ancak onlar için güçlendirici alabilirsiniz. Zaman öldürmek, hızlı mola vs. için tavsiye ederim. İyi eğlenceler. P s, oyunu her zaman geliştirebileceğin için kimse benden 5* almaz
Daha yüksek seviyelere çıkana kadar sorun yoktu. ADS daha az ödeme ile daha uzun ve daha sık hale geliyor, bu yüzden kaldırıyorum.
Şimdi olduğundan daha iyi çünkü yeni seviyeler için haftalarca beklemek zorunda kaldı.. Şimdi yaklaşık 10 yeni seviye yükleniyor ve ardından 2 hafta boyunca diğerlerine karşı bir meydan okumaya gidiyor... Artık daha çok para kazandıran bir oyun.
çok reklm var
Reklamları oldukça hızlı geçebilir
Kesintisiz harikaydı, sesi daha fazla kapatamadım.
Harika oyun çok reklam var ama anladım
Oynaması kolay ve eğlenceli. Çocukken bu oyunu çok severdim, bu yüzden anıları geri getiriyor
Cidden etkilenmemiş ... uygulama kapanmaya devam ediyor veya bir video izlediğinizde sizi ana ekrana geri götürüyor, böylece bulunduğunuz seviyeyi kaybediyorsunuz.. Dün orada olmayan ciddi aksaklıklar... Tam bir şaka!!! Oyun oynamaktan çok anlamsız reklamları izleyerek vakit geçirmen yeterince kötü
Tüm jetonlarım kayboldu ve bu oyun sıkıcı hale geldi. Eğlenceli değil.
Disney Frozen Free Fall Games Jumboq pyu
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Головоломки jyi
Oyun şöyle böyle; grafikler bazen biraz bozuk (çizgi size topun nereye gideceğini ve ardından topun başka bir yere gittiğini gösteriyor). Reklam deneyimi şimdiye kadarki en kötüsü: oyun başına üç veya daha fazla reklam, çoğunlukla görmek istemediğim, özellikle yanıt verdiğim bu ürün...tekrar tekrar... genel duygu, "tamam bu oyun sadece benden nefret ediyor." Kaldırıyorum.
Bu oyun sadece tamam. Seviye 167'ye kadar çıkabilir, o zaman satın almadan bir seviyeyi geçemezsiniz. Çok fazla. Yani ya cüzdanını aç ya da benim yaptığım gibi 167 seviye oyna ve sil.
Reklamlar dönen çarka takılıp kalıyor
Birini veya bir şeyi beklemekle meşgul olmak çok güzel
Bu, bilgisayar renk seçimine karşı çalışıyorsunuz. İlginizi korur
Season Pass'i satın aldım ve paketi hiç almadım, düzeltmekten pek memnun değilim
5 yıldız verirdim ama Bubble Pop Origin dahili sisteminin madeni paralarımı çalması nedeniyle yapamıyorum!!! Onlar hırsız!
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Пъзели ukw
Başlangıç tamam, ancak oyuna bağlanmadan önce 24 saat içinde devam etmek için gerçek paraya ihtiyacınız var. Desteğe ihtiyaçları olduğunu biliyorum ama bu benim için çok erken, o yüzden güle güle.
Çok basit ama aynı zamanda hile olmadan zorlu!
Çok bağımlılık! Oynamanın keyfini çıkarın. Eğlenceli.
Başlangıçta ihtiyacım olmadığında roket bombalarını 💣 kullanmaya zorlanmaktan hoşlanmıyorum. Ayrıca reklamsız bir sürüm istiyorum. Bu oyunu beğendim. Nedeni dahilinde satın almaya istekli olacaktır.
Bu oyun donuyor ve berbat
Eğlence. Sadece doğru miktarda meydan okuma ile kolay.
Bu oyun yeterince kolay başlıyor. Ama elbette bu, oynaması ücretsiz bir bulmaca oyunudur, bu yüzden sonunda oynanamaz hale gelene kadar RNG ile musallat olur. İş yerinde çok fazla değişken var ki, ya tamamen şansla kazınıyorsunuz ya da zor kazandığınız parayı madeni paralar ve eşyalar için boşa harcıyorsunuz. Neyse ki bu oyunun alaycı nakit kapma için olduğunu görebiliyorum ve benden tek bir kuruş bile alamayacaksın. Artık bu çöpü oynayarak zamanımı boşa harcamayacağım. Kaldırıldı!
Her sona yaklaştığımda ve daha fazla çekim için video izleme seçeneği aldığımda acıklı oyun, ilerlemeden atlıyor ve yeniden başlamak zorunda kalıyor
Bir oyun oynarken biraz can sıkıcı oluyor ve bir eklenti çıkıyor. Lütfen biri oyunlarınızda oynarken eklentileri kaldırın
Başka bir açgözlü oyun! Puanlarınız bir kumbaraya gider, böylece paranızı puanlarınızı (jetonları) geri almak için harcayabilirsiniz! OH VE TİCARİLER ama onlardan kurtulmak için cüzdanınızı kırbaçlayabilirsiniz. Zamanınızı veya paranızı boşa harcamayın
Bir Lil'in daha fazla heyecana ihtiyacı var. Bu bir Lil sıkıcı. Daha bugün indirdim. Yine de kaldırabilir 😩
Serin oyun, oynamak için rahatlatıcı ve eğlenceli. Ben bundan sonuna kadar zevk alıyorum.
İlk incelemem (Hiçbir ödül, hediye veya jeton vermediğiniz için hayal kırıklığına uğradım ve 1290. seviyedeyim ve oyun hiç zorluk vermiyor gerçekten çok kolay ayrıca sıkıldım.) UYGUN BİR FİYAT VERDİM AMA SEN BENİ KOYUN 0 SEVİYEYE DÜŞÜRÜLDÜ. SONRA DEĞERLENDİRME İSTEMEZSİNİZ. DEĞERLENDİRMEM 0 YILDIZDIR.
Zaman geçirmek için harika..
Eğlenceli ve biraz düşündürüyor. Oyun ilerledikçe daha da zorlaşacağına eminim. Bu oyunu uzun süredir oynamıyorum, bu yüzden hala farklı hareketler öğreniyorum.
Eğlenceli, kolay ve az sayıda reklam.